Sulky bäst i test 2024 – hitta bästa sulkyn!

Sulky bäst i test 2024

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

En sulky är något som du absolut behöver så att ditt barn kan sitta bekvämt när du ska ut och gå på promenad för att få friskluft. De finns i alla möjliga olika storlekar och färger för att ha så mycket variation som möjligt. En sulky passar många åldrar men mäts oftast efter hur mycket ditt barn väger i storlekar eftersom alla barn väger olika i alla åldrar. Många modeller har grymma funktioner som att kunna ligga ner eller lätt hopfällbar så att du kan ta med dig den överallt på semester eller bara om du ska åka tåg kanske. I vårat sulky bäst i test 2024 så kan du hitta de bästa sulkys på marknaden som håller hög kvalité så de inte går sönder. Här under hittar du de 3 bästa sulkys recensionerna.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för jollyroom.se & babyv.se

Sulky bäst i test 2024


1. Emmaljunga Kite 150 sulky 2023

2. Baby Jogger City Tour 2 Sulky

3. Beemoo BFF20 Sulky

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig


Emmaljunga Kite 150 sulky 2024 recension

Emmaljunga Kite 150 Sulky 2023

 

Emmaljunga Kite 150 sulky 2024

Denna grymma sulkyn har en fin beige färg men du kan välja bland en hel del olika färger om du inte tycker om denna färg. Den här sulkyn är av hög kvalité som håller under en längre tid.

Den passar perfekt för att gå runt med överallt oavsett vilket underlag men självklart passar den bäst på asfalt vägar eller liknande platt mark.

Sulkyn väger endast 6,9 kg så den är lätt att bära med sig om du skulle behöva åka iväg någonstans med den och vill ta med den. Du kan till och med ta med den som handbagage på de allra flesta flygplan då den går inom IATA-måtten.

Självklart så har den punkteringsfria däck så man slipper tänka på att stenar och sånt kan ta sönder hjulen. Med detta så är tillverkandet av aluminium miljövänligt vilket alltid är ett plus.

SE PRISET HÄR!

Baby Jogger City Tour 2 Sulky recension

Baby Jogger City Tour 2 Sulky

 

Baby Jogger City Tour 2 Sulky

Ett grymt alternativ i denna sulky bäst i test 2024 är denna Baby Jogger City Tour 2 Sulky. Denna är helt klart den grymma vinnaren i vårt sulky bäst i test 2024. Med sin enastående smidighet och lätthet att hantera så är denna bäst.

Dessa typer av sulkys har varit ett vinnande koncept under längre tid och de fortsätter att utveckla grymma sulkys som alltid är eftertraktade eftersom de har smarta funktioner.

Denna är lätt hopfällbar och avtagbara hjul och fällbart ryggstöd om det så skulle behövas. Den har alla funktioner för att göra den så smidig som möjlig att hantera eller även om du behöver ta med den någonstans.

En vikt på endast 6,5k på denna sulkyn gör den lätt att bära om det behövs, utöver detta följer en väska med som du kan lägga den i om du fäller ihop den, vilket alltid är smidigt.

Denna har självklart även en väldigt bekväm sittplats så att ditt barn sitter bekvämt hela tiden. Med detta så är den även solskydds klassad UPF 50+ så att ditt barn inte bränner sig på sommaren.

SE PRISET HÄR!

Beemoo BFF20 Sulky recension

Beemoo BFF20 Sulky

 

Beemoo BFF20 Sulky

Som sista plats i detta sulky bäst i test 2024 så är detta fortfarande ett grymt alternativ att välja eftersom den är billig och smidig och man får mycket för den billiga pengen.

Denna Beemoo BFF20 Sulky har grym ventilation och insyn, ihop med de bekväma handtagen som har mjukt grepp. Ihop med ett fällbart ryggstöd och fotstöd för smidigheten.

Självklart så har du en frontbygel på detta alternativ som gör att ditt barn inte ramlar ut ur sulkyn av misstag. Utöver detta har du även gott om förvaring om du behöver lägga barnets leksaker eller liknande någonstans.

Med en garanti på 1 år så kan du lita på att denna inte kommer gå sönder om du tar hand om den väl. Denna sulkyn passar perfekt för lite mindre barn än de förra, med en maxvikt på 15 kg så är det lite lägre.

SE PRISET HÄR!

Vanliga frågor

Att leta rätt på den bästa sulkyn på marknaden kan vara en utmaning och att hitta svar på alla frågor ännu svårare. Så därför har vi tagit fram de vanligaste frågorna om sulkys och besvarat de här under.

När ska man börja med sulky?

När du ska börja med sulky beror helt klart på hur mycket ditt barn väger. I de allra flesta fall så kan du börja med en liten sulky när de är några månader gamla, men kan behöva väntas till de är 1 år för vissa barn. Det viktiga man ska tänka på är hur långt och hur mycket ditt barn väger innan du överväger att börja med en sulky.

Vad är det för skillnad på sulky och sittvagn?

En sulky är en sittvagn som du bör börja använda när ditt barn kan sitta upp framåtvänd istället för att ligga ner som i de andra barnvagnarna. En sulky är mer smidig och lätthanterlig. Men tänk på att köra försiktigt och bekvämt så det inte händer någon olycka.

Varför ska man ha en sulky?

Varför du bör ha en sulky kan bero på ett visst olika saker. Framförallt så är det smidiga och lätthanterliga och passar för lite äldre barn från ungefär 6 månader och uppåt, läs mer här under om varför du bör ha en sulky.

Storlek

Storleken på en sulky jämfört med en barnvagn är väldigt mycket mindre och mycket smidigare att bära med sig eller ta med sig i princip överallt. En del sulkys kan du till och med ta med på flygplan i handbagage om de följer IATA-måtten.

Dess storlek är helt klart ett bekvämligare alternativ när du är ute och går med ditt barn eftersom de väger mindre och är lättare att manövrera.

Pris

För en del kan en vanlig barnvagn vara dyr men det beror självklart på hur stor du köper. Men med en sulky så hittar du de allra flesta i hög kvalité under 4-5 tusen och vid den prisnivån så får du riktigt bra kvalité som inte går sönder lätt.

Prislappen kan ha stor betydelse för många men vi rekommenderar att köpa det säkraste alternativet även om det kan vara lite dyrare eftersom det är ditt barns säkerhet och då vill man ha hög kvalité som inte går sönder eller orsakar en olycka.

Hur gjorde vi vårt sulky bäst i test?

För att börja vårat sulky bäst i test så granskade vi internet och letade efter de mest prisvärda alternativen och de med högst kvalité på marknaden. Vi hittade många alternativ och började jämföra för att ta bort de som inte passar inte i vårat sulky bäst i test eftersom vi vill ha de bästa.

Informationen vi kollar på är alla recensioner för varje produkt och produkt beskrivning för att få en bra översikt över hur bra sulkyn är. Efter vi valt ut våra topp 3 sulkys så börjar vi jämföra de mer noggrant och försöker hitta den bästa sulkyn beroende på funktioner och de med mest fördelar och mest prisvärda att köpa.

Källor

    Vill du få produkter testade?

    Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

    Logga barnadiset