Babygym bäst i test 2024 – bästa babygymmet!

Babygym bäst i test 2024

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

Letar du också efter babygym bäst i test 2023? Då har du hittat rätt! I denna artikel visar vi på Barnadiset dig hur man hittar det absolut bästa babygymmet. I slutet av artikeln hittar du också en köpguide och lite vanliga frågor gällande babygym.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för babyshop.se & babyland.se

Babygym bäst i test 2023

1. Sebra babygym morning beige

2. Tiny Love Gymini babygym i trä

3. Bright Stars babygym

Sebra babygym morning beige
Tiny Love Gymini babygym i trä
Bright Stars babygym

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Sebra babygym morning beige recension

 

Sebra babygym

Detta Sebra babygym är en modell vi på Barnadiset tyckte om riktigt mycket. Det har en fin uppbyggd miljö och kan användas både uppfäld och nedfälld. Man kan alltså vika ihop taket så att det istället blir som en halv sandlåda.

Sebra babygymmet har mjuk stoppning och kommer med en bitleksak som lindrar din lillas kliande tandkött. Det finns också bjällror och massor av prassel för att stimulera barnets hörsel. En annan kul grej på Sebra babygymmet är att det finns en barnsäker spegel på insidan!

Precis som ett babygym ska göra så uppmuntrar det barnets utveckling, och det tyckte vi att Sebra babygymmet lyckades bra med. På grund av den riktigt bra kvalitén på Sebras babygym så klassar vi det som babygym bäst i test 2023!

Tiny Love Gymini babygym recension

 

Tiny Love Gymini babygym i trä

 

Detta Tiny Love babygymmet är ett grymt kul och snyggt babygym för din lilla. Det märks att designern har tänkt efter och varit engegerad under uppbyggnaden av detta babygym.

Dock har det inga specialla funktioner men det levereras med många leksaker som ditt barn säkerligen kommer tycka är intressenta. Ljudstimulerande leksaker kommer inkluderade, och flera gosedjur.

Dessutom är stoppningen på detta babygym riktigt mjuk!

Vi på Barnadiset rekommenderar detta babygym varmt till dig som har en medel-budget att lägga ner på babygymmet.

Bright Stars babygym recension

 

Bright Stars babygym

För dig som letar efter ett billigt babygym är denna Bright Stars modell ditt bästa alternativ. Det kommer med en hel del roliga leksaker som stimulerar din lilla. Dessutom finns det ett nät på sidorna så att du kan köpa till bollar och göra det till ett mini-bollhav!

Precis som de andra modeller på vår babygym bäst i test lista så kommer även detta med en bitleksak som hjälper mot kliande tandkött. Dessutom stimulerar hela babygymmet barnets sinnen och utvecklar motoriken.

Överlagt ett både bra och billigt babygym som rekommenderas till dig med lite mindre pengar att lägga ner.

Skip Hop babygym recension

Skip Hop babygym treetop friends

 

Skip Hop babygym treetop friends

Detta riktigt fina Skip Hop babvygym är designat för att skapa en trygg plats för din lilla. Den ingår i kollektionen Treetop friends (om inte det framstår från bilden).

Man får med en kudde som matchar golvet, mönstrade bågar som gör att babygymmet liknar ett fågelbo, och mycket, mycket mer. Det finns också en mängd aktivitetar på själva mattan, till exempel prassliga löv, en blomma som piper och flera gosedjur.

Enkelt förklarat är detta Skip Hop babygym verkligen utformat efter att stimulera ditt barn och få de att jobba på finmotoriken, vi tyckte den utfärde ett utmärkt jobb!

Vanliga frågor

Vi vet! Det finns massor av frågor som du nu har obesvarade gällande vår babygym bäst i test lista. Därför hittar du nedan också en köpguide för att få tag i det absolut bästa babygymmet, samt lite vanliga frågor och svar.

När ska man börja med babygym?

Det har ingen speciell ålder ditt barn kan börja använda babygymmet men vi har kollat igenom ett antal olika undersökningar där de sägs att ungefär efter ett halvår efter födelse så passar det bra då barnet har växt till lite och kan få ut mer av att använda det.

Men du kan köpa det direkt när ditt barn har fötts men det är inte helt säkert att ditt barn kommer att börja använda det direkt.

Det allra vanligaste är att barnet använder det ifrån det är några månader gammalt och sedan ända upp tills 3 års ålder är mycket vanligt. Efter detta brukar barn tröttna på det helt och hållet men det märker du själv.

Varför är babygym bra för bebisar?

Alla babygym och aktivitetscenter är bra för bebisar av samma anledning. De erbjuder en möjlighet för din lilla att upptäcka världen runt de i en säker miljö! Samtidigt stimulerar de och utvecklar barnets finmotorik.

Hur länge ska man använda ett babygym?

Ett babygym kan börja användas från 6 till 7 veckors ålder. Efter ett tag så kommer du märka att barnet har växt ifrån babygymmet, det sker vid ungefär 6 månaders ålder, men vissa kan användas upp till 2 års ålder.

Hur hittar man det bästa babygymmet?

Ja, det är svårt att hitta det absolut bästa babygymmet. Börja med att kolla igenom vår babygym bäst i test lista ovan, sedan kan du komma tillbaka till köpguiden nedan.

Material

Titta på materialet som babygymmet tillverkats av. Vi rekommenderar främst de modeller gjorda av trä eftersom de håller betydligt längre. Titta också på hur bra stoppad babygymmet är, det är viktigt för barnet att trivas!

Pris

Pris är väl alltid en faktor när man ska köpa något nytt, fram-för-allt om man är småbarnsförälder. Det är också viktigt att ha i åtanke vad för material som används för att konstruera babygymmet, pris handlar också om kvalité!

Extraprylar

De allra flesta babygym kommer med extraprylar såsom gosedjur eller leksaker. Om en modell inte har dessa kan du direkt välja bort den.

Hur gjorde vi vårt babygym test?

För att göra vårt babygym test läste vi först och främst på om hur de används. Därefter valde vi ut en handfull modeller som fått bra kundrecensioner.

Vi läste sedan igenom dessa kundrecensioner och produkternas beskrivningar. Utifrån den informationen satte vi ihop våra egna recensioner.

Slutligen jämförde vi hur modellerna fungerade och skrev babygym bäst i test lista.

Källor

*Header-bilden är tagen härifrån!

Vill du få produkter testade?

Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

Logga barnadiset