Staffli barn bäst i test 2024 – Hitta bästa staffli barn

Staffli barn bäst i test 2024

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

Välkommen till vårt staffli barn bäst i test 2024. En staffli för barn är ett bra tillägg för den som har barn som gillar att måla större målningar och vill kunna stå upp samtidigt när hen målar eller bara behöver en plats där hen kan måla utan att tänka på om hen spiller färger utanför målningen. En staffli barn är väldigt praktiskt och passar utmärkt för barn i de flesta åldrar men vi har valt ut lite olika modeller som passar olika åldrar så att det blir lättare att välja den bästa för dig. Om du läser vidare i artikeln så kan du börja ta reda på vilken staffli barn som passar ditt barn bäst.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för jollyroom.se & litenleker.se

Staffli barn bäst i test 2024


1. Kidkraft Deluxe Staffli

2. Bigjigs Staffli

3. Melissa & Doug Staffli Double Sided

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig


Kidkraft Deluxe Staffli recension

Kidkraft Deluxe Staffli
Kidkraft Deluxe Staffli

Den här självklara vinnaren i vårt staffli barn bäst i test 2024 är en grym staffli från Kidkraft som har en vit snygg färg med robusta material som garanterat tål mycket oavsett om den ramlar då och då.

Kidkraft Deluxe stafflin är utmärkt för barn som vill börja måla på en lite större målning och ha en bra staffli som passar utmärkt för att stå upp.

Nackdelen med denna staffli barn är att den har ett något dyrare pris än andra alternativ vilket kan vara jobbigt för vissa, men med detta så garanterar vi en högre kvalité som håller längre.

Välj den här Kidkraft stafflin om du vill ha en bra staffli som är av hög kvalité och passar utmärkt för barn som vill måla lite större målningar nu när hen lärt sig måla.

SE PRISET HÄR!

Melissa & Doug Staffli Double Sided recension

Melissa & Doug Staffli Double Sided
Melissa & Doug Staffli Double Sided

En annan bra deltagare i vårt staffli barn bäst i test 2024 är den här stafflin som är väldigt mycket mindre och passar främst yngre åldrar och är till för att måla mindre målningar på.

Stafflin är dubbelsidig och har möjlighet att måla med både en griffeltavla och en whiteboard så att barnet utmanas och kan använda sin kreativitet på olika sätt.

Du har även möjlighet att använda dig av papper som sitter högst upp på stafflin som är lätt att dra ner vid användning. 

Den enda nackdelen med den här stafflin barn är att den är mycket mindre än andra modeller men kan vara jättebra för de som precis börjat måla och vill ha flera olika sätt att göra det på.

Detta är en rekommenderad produkt från oss till dig som har ett barn från 3 år som vill lära sig måla.

SE PRISET HÄR!

Bigjigs Staffli recension

Bigjigs Staffli
Bigjigs Staffli

Den här stafflin hamnar tyvärr sist på vår lista då vi tycker den inte skiljer sig jättemycket från andra stafflis och är väldigt simpel men den fungerar dock jättebra och är av hög kvalité.

Den här staffli modellen har dock 2 olika sätt att måla på och dessa är först med en krita på ena sidan och sedan så har du en sida med papper så att du kan använda dig av vanliga pennor och tuschpennor.

Den här stafflin är perfekt för den som vill ha en simpel och bra storlek på en staffli som passar utmärkt för de flesta unga barn som inte är allt för långa då stafflin är 48 cm så är väl en längd runt det bra.

Detta är ett bra alternativ för dig som vill ha en bra staffli barn som passar utmärkt för att måla med både krita och papper och vill låta ditt barn vara kreativ med olika verktyg.

SE PRISET HÄR!

Vanliga frågor

Här under kan du hitta de vanligaste frågorna ställda som besvaras av våra experter hos Barnadiset. Vi letar upp frågor med hjälp av att söka runt på internet och eventuellt kolla upp recensioner från populära stafflis och kolla om folk undrar någonting där.

Vad är en staffli barn?

En staffli barn är ett tillägg för barnet som målar ofta och vill ha en bra plats att kunna göra så på. Staffli barn finns i olika modeller så att de passar alla barn. En del behöver du stå upp när du målar och en del sitter du ner när du målar. Det finns även i olika storlekar beroende på vad ditt barn har för behov.

Hur hittar man den bästa staffli barn?

Det finns lite olika saker som kan vara värt att överväga när du letar efter den bästa staffli barn så att du får en bra modell som passar just ditt  barn. Läs vidare här under för att ta del av dessa saker som kan vara bra att tänka på.

Kvalité

Kvalitén på staffli är värt att överväga eftersom du vill ju självklart att din staffli barn ska hålla länge för ditt barn så att hen kan fortsätta måla så länge hen vill utan att riskera att den går sönder helt plötsligt. En av trä material som är robust är ett bra alternativ.

Storlek

Storleken på stafflin barn är även väldigt viktigt att tänka på eftersom alla barn är i olika åldrar och gillar att måla olika stora målningar. Se till att välj en storlek som passar ditt barns vanliga storlek på målningar hen brukar göra. Exempelvis om hen ofta ritar på A3 eller A2 papper så se till att stafflin är tillräckligt stor.

Pris

Priset kan även vara en bra del att tänka på när det kommer till staffli barn då prisen kan variera en hel del beroende på storlek och vad för material själva stafflin är tillverkad i och därefter hur bra kvalité den har. Se till att du prioriterar bra kvalité innan du kollar på priset men vi tycker att ett rimligt pris är omkring 1000 kronor men fungerar oftast bra under det också.

Hur gjorde vi vårt staffli test?

Det första vi började med var att börja leta upp flertal olika staffli barn på internet för att sedan börja granska dessa och läsa på om respektive produkt med hjälp av dess produktbeskrivningar och eventuella recensioner som finns till hands. Efter detta så jämför vi alla staffli barn med varandra för att kunna välja ut de 3 bästa produkterna som passar i vårt test.

Efter vi har jämfört klart alla stafflis barn i kvalitén, storleken och priset så har vi äntligen de 3st bästa stafflis som fungerar utmärkt för barn och är i lite olika storlekar så att de passar alla typer av olika målningar. Efter detta så gör vi en sista jämförelse och väljer ut vinnaren när vi skrivit recensioner om varje produkt.

Källor

    Vill du få produkter testade?

    Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

    Logga barnadiset