Nordbjørn Stöten Handskar recension – En mer noggrann analys

Nordbjørn Stöten Handskar, Silver Reflex

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

Överblick över Nordbjørn Stöten Handskar Recension

I denna recension kan du hitta en bättre överblick och mer noggrann analys för dessa Nordbjørn Stöten Handskar så att du lättare kan göra ett val när du ska köpa ett nytt par handskar till ditt barn.

Handskarna är mer lämpande för äldre barn i åldern 10-12 år. Detta medför att de är mycket lämpliga för lek utomhus med vänner och på skolgården utan problem.

Dessa grymma handskar för barn kan du även hitta i vårt vantar barn bäst i test 2024 där vi har en kortare recension om ett visst antal olika vantar för barn.

Vart kan du köpa Nordbjørn Stöten Handskar?

Här kan du köpa dessa handskar från Nordbjørn.

Nordbjørn Stöten Handskar, Silver Reflex

En mer nogrann analys av Nordbjørn Stöten Handskar

Här under kommer vi gå igenom ett visst antal punkter om Nordbjørn Stöten Handskar som gör att du får en bättre förståelse för hur vattentäta de är och andra delar som kan ha stor betydelse vid inköp av ett par nya handskar för ditt barn.

Vattentäthet

På dessa Nordbjørn Stöten Handskar så kan du lita på att de är vattentäta. Med en vattenpelare på 1200 mm samt dess vattenavvisande egenskaper så är de väldigt tuffa att bli blöt i. Vi har testat vårt lilla egna blöthetstest och det blev helt klart godkänt då det var en utmaning att få de blöta utifrån tack vare dess vattenavvisande material.

Enda gången de blev blöta var i placering i vatten i ungefär 30 minuter. Men detta görs vanligtvis inte så detta är inget du behöver vara orolig för.

Bekvämlighet

Dess bekvämlighet får väldigt högt betyg de är både lagom tjocka och väldigt gosiga att ha sina händer i tack vare ett bra materialval som håller händerna varma och bekväma.

Tack vare dess bekvämlighet så kan du lita på att du kan ha på dig dessa under många minusgrader utan att du riskerar att frysa då de stänger ut kylan effektivt.

Materialval

Tyget på dessa vantar är i 100% polyester vilket är ett lätt material som även har möjlighet att vara vattenavvisande vilket är en solklar fördel för dessa vantar. Även så har de valt reflex färg som gör att de blir väldigt synliga.

Insidan av handskarna har ett väldigt bekvämt material där de håller värmen väldigt bra och samtidigt gör det bekvämt.

Tvättning av handskar

Tvättningen för dessa handskar är simpelt då du lätt kan slänga in de i tvättmaskinen och låta maskinen sköta jobbet. De bör tvättas i 40°C för bäst bevaring av vattenavvisande egenskaper och minimera risken för att de blir mindre eller går sönder.

Dock så ska du inte torktumla dessa vilket kan vara bra att veta.

Hur gjorde vi vår analys av Nordbjørn Stöten Handskar?

Denna analys började med att vi tog reda på information om handskarna med hjälp av produkt recensioner och produkt beskrivningar för att få en bra överblick om vad handskarna ska ha för funktioner och hur andra kunder tycker om dem.

Efter vi fått en bra uppfattning om hur andra tycker om handskarna och vad produkt beskrivning ger oss för nödvändig information så skickar vi ut ett par till våra produkt testare och får en helt ärlig recension som är transparent och endast objektiv för att få så bra svar som möjligt.

Efter vi har samlat all information från alla våra källor så skriver vi en här analysen på ett så objektivt och transparent sett som möjligt så att du får en bra överblick av produkten.

Källor:

Vill du få produkter testade?

Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

Logga barnadiset