Nordbjørn Snowbird Vantar recension – Läs detta innan köp!

Nordbjørn Snowbird Vantar, Black

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

Överblick över Nordbjørn Snowbird Vantar Recension

I den här recensionen går vi igenom mer detaljerat om Nordbjørn Snowbird Vantarna i dess svarta färg. Vantarna finns i flera andra färger men vi specificerar oss på de svarta varianterna här, andra färger kan skilja men funktionaliteten borde vara likadan.

Nordbjørn vantarna är ett par snygga vintervantar för barn som är tillverkade i 100% polyester som därefter bidrar till att de har en väldigt bra isolering som värmer händerna bra.

Dessa grymma vantar för barn är även i vårt vantar barn bäst i test 2024 där vi går igenom en del olika andra alternativ också. Där hittar du mer billigare varianter jämfört med dessa.

Vart kan du köpa Nordbjørn Snowbird Vantar?

Här under kan du köpa dessa vantar.

Nordbjørn Snowbird Vantar, Black

En mer nogrann analys av Nordbjørn Snowbird Vantar

Här går vi igenom en mer nogrann analys av dessa vantar från Nordbjørn. Nordbjørn Snowbird Vantar är tillverkade av företaget Nordbjørn som är ett växande svensk företag som riktar in sig på ytterkläder specifikt för det nordiska klimatet. De har i dagsläget många produkter och många nöjda kunder tack vare dess höga kvalité på produkterna.

Vattentäthet

Vattentätheten på dessa varma vinter vantar är stålande och räcker gott och väl för när barn ska vara ute och leka i regnet i den kalla vintern eller när hen ska ut och leka i snön också.

Vattenpelaren på dessa vantar barn är helt klart väldigt högt och de märks tydligt när man provar att sätta ner handen med vanten i vatten så kan du märka tydligt hur vattentäta de är. Våra test personer har testat dessa och blev jättenöjda över dess kvalitet och funktionalitet.

Bekvämlighet

Bekvämligheten för Nordbjørns vantar är väldigt hög tack vare dess värmande isolering i SoftLoft som gör att ditt barn både har det bekvämt och varmt samtidigt vilket är ett stort plus från våra testare.

Något som påpekades under denna delen i testet var dock att de satt inte åt lika hårt som de hade hoppats på, den hade en tendens att falla av handen med lätthet vilket vi ser som en klar nackdel.

Materialval

Ett stort plus i att välja polyester som material för tillverkning av dessa grymma vantar då detta materialet kan ha bra vattenavvisande tyger som vi tydligt märkt.

Tyget är även väldigt lätt och tunt samtidigt som de värmer och skyddar barnets hand väldigt bra från kylan och vatten som vi förklarat tidigare.

Tvättning av vantar

Tvättandet för dessa vantar var relativt lätt och smidigt men detta är oftast ingenting som behövs då det är ett par vinter vantar. Men om det behövs så rekommenderar vi en handtvätt av handskarna då vi inte tror delarna på handskarna passar bra ihop med en tvättmaskin.

Hur gjorde vi vår analys av Nordbjørn Snowbird Vantar?

Vi började vår analys simpelt med att kolla igenom detaljer och information som går att hitta på internet för att bilda en bra uppfattning om vilken funktionalitet vantarna har och andra detaljer som kan ha roll.

Efter detta så kontaktar vi vår test familj som vi samarbetar med för att få en bättre överblick om hur de fungerar i verkligheten och om de verkligen håller måttet som de lovar. Efter detta ger de oss en ärlig recension om punkter som vi påpekat.

Efter vi har samlat all relevant information som är nödvändig för en analys så börjar vi skriva all information som kan vara till hjälp för kunder.

Vill du få produkter testade?

Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

Logga barnadiset