Nanobebe Amningsinlägg Day & Night – En noggrann recension

Nanobebe Amningsinlägg Day & Night

Dela artiklen till sociala medier

Innehållsförteckning

Överblick på Nanobebe Amningsinlägg Day & Night

I den här recensionen för Nanobebes Amningsinlägg går vi igenom allmän information om dem. Samt testar dem för att se om de håller måttet för dess kvalitet och deras bekvämlighet.

Vi visar även vart man kan hitta dessa amningsinlägg om man själv tycker de verkar vara värt att köpa dem. 

Sist men inte minst går vi igenom om vi tycker de här amningsinläggen är prisvärda och därmed sätter vi en poäng om vi tycker dessa är en bra produkt som vi rekommenderar. En annan produkt från Nanobebe som vi rekommenderar ihop med denna är en grym Nanobebe Flexy Silikonflaska.

Vart hittar man den här produkten?

För att köpa dessa Amningsinlägg från Nanobebe kan du klicka på knappen här under till deras webbplats. Vi kan även erbjuda en rabattkod på 10% på Nanobebes sida med koden: Barnadiset10.

En proffsig analys av Nanobebe Amningsinlägg Day & Night

Här under går vi igenom dessa Amningsinlägg och testar de i de allra viktigaste punkterna så att du som kund lätt kan avgöra om du tycker de är värd pengarna. Självklart ger vi även våra egna åsikter om saker som kan förbättras eller saker vi är nöjda med.

Bekvämlighet

Bekvämligheten på dessa Amningsinlägg från Nanobebe är väldigt bra. Dess material är väldigt mjukt och bekvämt på brösten utan att det skaver på något sätt. Helt klart ett stort plus för dess bekvämlighet.

Ihop med dess bekvämlighet har vi även märkt att de skyddar väldigt bra mot läckage. Helt klart ett par riktigt bekväma amningsinlägg som vi ger 5/5 i bekvämlighet.

Bild på Nanobebe Amningsinlägg

Material

Som det står i namnet finns de både dag och natt amningsinlägg som följer med. Materialet på dessa är desamma bara att den för natten är tjockare och därmed skyddar med för läckage under natten vilket är passande för de som läcker mycket mjölk under natten.

Materialvalet av cellusa som är ett unikt men väldigt utmärkt val och passar perfekt för att absorbera mjölk med lätthet. Detta material kanske inte hörs ofta men detta är nämligen den vanligaste organiska substansen i naturen. Även materialvalet gör de även bekväma som vi gick igenom tidigare.

En sak vi märkte när vi testade med just en amningsbehå av bomull var att klistret släppte något lättare när man öppnar och stänger behån ofta vilket man ofta gör när man behöver amma barnet under dagen. Trots sin lilla brist så ger vi dessa 5/5 i material också!

Korrekt Information

Dess information som ges ut av Nanobebe stämmer bra överens. Bland annat tycker vi inläggen för natten som ska vara extra tjocka och därmed absorbera bättre. Detta stämmer helt överens och håller måttet väldigt bra i vårt test.

Utöver detta syns de inte alls igenom kläderna vilket vi ser som ett stort plus. Detta var vi lite skeptiska till men i verkligheten tyckte vi detta stämde överens väldigt bra.

De håller även måttet för att vara väldigt hygeniska och smidiga. Sammanfattat tycker vi Nanobebes information om produkterna stämmer väldigt bra med verkligheten och där med får 5/5 där också.

Vårt slutgiltiga betyg för Nanobebe Amningsinlägg

Vårt slutgiltiga resultat för dessa amningsinlägg blir 5/5 helt klart tack vare dess höga kvalitet, smidiga användning, grymma bekvämlighet kan vi inte ge den något annat betyg än 5/5. Amnings inläggen singelpacketeras också för en ökad hygien och smidighet att använda dem. Helt klart en bra extra grej som inte många använder sig av. 

Andra saker vi tycker är nödvändiga att nämna är att de är väldigt prisvärda då de kostar 149 kr för 60 st amningsinlägg. Vi ser detta som ett riktigt bra pris för att få ett par riktigt bra amningsinlägg. Var uppmärksam att 20 är för natten och 40 för dagen.

Helt klart en stark rekommendation från oss från Barnadiset för den som vill ha ett par hög kvalitativa amningsinlägg som absorberar väldigt bra och sitter fast väldigt bekvämt och bra. Samt har hög hygien med dess singelpackade förpackning.

Hur gjordes analysen av Nanobebes Amningsinlägg Day & Night

Den här analysen för Nanobebes amningsinlägg började med att vi först och främst granskade dess information om produkten, samt andra recensioner som finns att hitta från andra kunder. Och därmed bilda en bra uppfattning om vi tycker de verkar vara bra.

Därmed testar vi dem själva för att se om de håller måttet för hög kvalitet, bra bekvämlighet och en rad andra saker som kan vara avgörande när du ska välja ett par riktigt bra amningsinlägg.

Efter vi har all information från nätet och även från vårt egna test av amningsinläggen så går vi vidare med att samla den viktigaste information som vi tycker står ut och är bra att veta innan köp av dessa. Därmed skriver vi denna recension för att hjälpa alla konsumenter.

Vill du få produkter testade?

Har du företag och vill få produkter testade, kontakta oss idag!

Logga barnadiset